Boka tid för
din tatuering

Från ett första samtal till din tatuering – vi är med dig hela vägen! Börja med att skicka in dina önskemål så kontaktar vi dig.

Så går det till

Konsultation

Konsultationen sker antingen via mejl med din tatuerare eller i mån av möjlighet via ett telefonsamtal. Du kan även boka in ett personligt möte på studion där vi går igenom samtliga detaljer rörande design, placering och alla övriga punkter som är relevanta för ditt kommande besök. Observera att direkta förberedelser som skiss och mall påbörjas efter att vi har mottagit depositionen.

Deposition

Depositionen swishas till företagets swishkonto på telefonnummer 123-403 3353. Kostnaden för deposition dras av på slutpriset i samband med tatueringstillfället. I meddelanderutan ska det innehålla datum och tid för utsatt besök, namn samt kontaktuppgifter. Depositionen återbetalas enbart utifall att sjukintyg kan uppvisas och att vi 24h innan får information om. Vid eventuella frågor kring detta är du välkommen att kontakta oss.

Time to ink!

Nu är det dags för din tatuering! Du hittar vår tatueringsstudio på Brommaplan i Stockholm. Adress: Erik Sandbergs gata 6, 169 35 Solna

Att tatuera sig är en påfrestning för kroppen så se till att komma utvilad och att du har ätit samt druckit en del vatten innan. Detta underlättar för dig och din kropp att vara i så bra form som möjligt.

LET'S INK! @DROPPSTUDIOS

Frågor och svar

Tiden det tar att tatuera sig varierar beroende på storlek och placering på tatueringen, samt hur komplex den är. En liten tatuering kan ta bara några minuter, medan en större tatuering kan ta flera timmar eller till och med flera sessioner.

Ja, det är möjligt att ändra en befintlig tatuering. Du kan antingen välja att täcka över den med en ny tatuering, eller ändra den befintliga.  Detta kallas ”tattoo removal” eller ”tattoo cover up” och vi på Studio Dropp har bred erfarenhet av detta. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare.

Det är svårt att ge en exakt kostnad för en tatuering eftersom det beror på flera faktorer, inklusive storlek och  komplexitet. Generellt sett kan mindre tatueringar kosta mellan 800 – 1500kr, medan större tatueringar som täcker hela armen eller ryggen kan kosta flera tusen kronor. Innan du bestämmer dig för en tatuering, bör du diskutera pris och betalningsalternativ med din tatuerare. Kom ihåg att en tatuering är en investering och hos oss ingår alltid en konsultation innan vi tillsammans bestämmer motivet. Du kan även boka in ett personligt möte på studion där vi går igenom samtliga detaljer rörande design, placering och alla övriga punkter som är relevanta för ditt kommande besök.

Observera att direkta förberedelser som skiss och mall påbörjas efter att vi har mottagit depositionen.

Att ta hand om en ny tatuering är viktigt för att minimera risken för infektion och för att säkerställa att tatueringen läker bra. Du bör följa din tatuerares specifika instruktioner, men generellt sett bör du hålla tatueringen ren och torr, använda en mild tvål och undvika direkt solljus och starkt badande.

Har du några frågor?
Eller känner du bara för att chitchatta?